Lees onze blog

Moz-Art feliciteert de oranjevrouwen

8 August 2016

Lieke Martens opgebouwd uit alle volgers (30.000+) van de Oranje Vrouwen

Lees verder...

Fotomozaiek bij Carlo & Irene life 4 you

28 April 2015

Zondag 26 april was moz-art de afsluiter bij Carlo & Irene life 4 you. Bij wat staat er achter de deur stonden er deze aflevering 2 fotomozaieken van moz-art. Beide mozaieken zijn opgebouwd uit afbeeldingen van de afleveringen van de uitzendingen van de afgelopen jaren. Het publiek heeft van moz-art een bon gekregen om zelf een fotomozaiek te maken.

Het “Wat staat er achter de deur?” moment is in het onderstaande filmpje te bekijken.De hele uitzending kan je op de site van RTL bekijken.

Lees verder...

Review door eenkadovoor.nl

3 September 2014

We werken al een poosje samen met eenkadovoor.nl. Maar zelf hadden ze nog nooit een fotomozaiek gemaakt en besteld.
De review geeft een goed beeld hoe een gemiddelde fotomozaiek bij ons gemaakt wordt. Het hele proces wordt uitgebreid beschreven. Hoe je een goede hoofdfoto kiest en welke instelingen goed werken.
Bekijk hier het eerste gedeelte van de review, waar de fotomozaiek besteld wordt.

En bekijk hier wat de reactie op de uiteindelijk fotomozaiek is.
Het uiteindelijke resultaat zag er zo uit.

fotomozaiek eenkadovoor
Lees verder...

Een 9.5 op Trustpilot!

22 August 2014

Wij zijn blij om te melden dat we een topscore van 9.4 op Trustpilot hebben verbeterd. We hebben inmiddels een 9.5 staan.

 Wij doen altijd ons uiterst best om een perfect resultaat voor onze klanten te halen. Daarom vinden we het erg leuk dat diezelfde klanten ons belonen met een 9.5.

Bij Trustpilot zijn al onze reviews te lezen.
Lees verder...

Raad voor de Rechtspraak fotomozaiek

3 October 2013

Een groot project voor de Raad voor de Rechtspraak
De raad van de rechtspraak heeft Moz-Art.nl de opdracht gegeven voor het maken van een kunstwerk t.b.v. herziening van de gerechtelijke kaart.
Na diverse creatieve concepten is uiteindelijk gekozen voor de nieuwe gerechtelijk landkaart opgebouwd uit de portretfoto's van de betreffende medewerkers. Niet alleen een mooi ontwerp, maar ook erg symbolisch.
Op alle gerechtelijke locatie prijkt nu een mooi kunstwerk, een kunstwerk dat met veel enthousiasme is ontvangen.

Raad voor de Rechtspraak
Lees verder...

Exclusieve samenwerking met een kado voor, de kado-site voor een origineel kado.

25 August 2013

Exclusieve samenwerking met een kado voor, de kado-site voor een origineel kado.
Moz-Art.nl sluit partnership met een een kado voor.
De website Een kado voor is de verzamelsite om kado ideeën op te doen voor elke gelegenheid. Als je een origineel kado zoekt mag een fotomozaiek natuurlijk niet ontbreken, dit blijkt wel uit de vele mozaieken die besteld worden voor gelegenheden zoals huwelijk, jubileum of verjaardag. Een kunstwerk met een heel bijzonder tintje, uniek en toch eenvoudig te maken.

Advertentie fotomozaiek moz-art.nl eenkadovoor
Lees verder...

Stofzuigerzen bestelt een fotomozaiek en beoordeeld het hele proces

6 July 2013

De onwijs leuke site www.stofzuigerzen.nl die allerlij tips verzameld voor een leuker huis heeft bij ons een fotomozaiek besteld en er een leuk stukje over geschreven. Bekijk hier de review hier op de site van stofzuigerzen.

fotomozaiek stofzuigerzen
Lees verder...

Een 9.4 op Trustpilot!

13 June 2013

Een 9.4 op Trustpilot!
Wij zijn blij om te melden dat we een topscore van 9.4 op Trustpilot hebben gehaald.
Zeker voor een maatwerkproduct waarbij het resultaat niet bij voorbaat vast staat is dit een mooie prestatie. Door een nauwe samenwerking tussen de klant en ons team van specialisten lukt het ons bijna altijd een mooi resultaat te bereiken. Wanneer het onverhoopt een keertje niet goed lukt, weten we in alle gevallen ook hiervoor een passende oplossing te vinden. Wat hierbij helpt is dat wij niets versturen waar wij zelf niet achter staan, dit houdt ons scherp en geeft de klant een garantie op kwaliteteit. Wij doen er alleen aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en zijn daarom ook erg blij dat we beloond worden met een goede score op de onafhankelijke review site.
Bij Trustpilot zijn al onze reviews te lezen

Fotomozaiek moz-art.nl. Een score van 9.4 op Trustpilot
Lees verder...

Albrandswaard is een nieuw kunstwerk rijker.

6 April 2013

Albrandswaard is een nieuw kunstwerk rijker.
Sylvia Blok heeft met eigen foto's en met behulp Moz-Art.nl een staatsportret gemaakt van koning Willem-Alexander. Dit is het resultaat van een wedstrijd uitgeschreven door de gemeente Albrandswaard. Doel van de wedstrijd was het maken van een nieuw statieportret voor de raadszaal. Uiteindelijk bleek het ontwerp van Sylvia het meest onderscheidend van alle inzendingen en wordt de raadszaak nu opgesierd met een fotomozaiek van het portret Willem-Alexander.
In het krantartikel in de weekkrant is te lezen hoe enthousiast de wethouder en burgemeester op de fotomozaiek reageren.

Fotomozaiek koning Willem-Alexander in Albrandswaard
Lees verder...

Moz-Art.nl doneert €250,- aan stichting ME/CVS

6 August 2012

Bij de oprichting van Moz-Art.nl hebben wij ons zelf een aantal doelen gesteld. Eén daarvan is om als onderneming maatschappelijk betrokken te zijn / blijven. Toen wij afgelopen mei van dit jaar door I-care producties zijn benaderd voor het programma 'Ambassadeur voor een dag' hebben we dan ook niet lang hoeven na te denken. Voor het programma hebben wij een levensgrote fotomozaiek gemaakt van Arvi, opgebouwd uit meer dan 20.000 foto's. Het gehele programma kun je hier bekijken LINK. Arvi is 40 jaar. Ruim 2 jaar geleden is bij hem de ziekte ME-CVS, oftewel het chronisch vermoeidheid syndroom vastgesteld. Hij vecht dagelijks tegen zijn extreme vermoeidheid, de pijn in zijn spieren en gewrichten, tegen hoofdpijn, misselijkheid en geheugenproblemen… soms gaan er dagen voorbij dat hij zijn slaapkamer niet uit kan komen. In totaal zijn er ruim 60.000 personen in Nederland met deze ernstige aandoening, een aandoening die overigens niet als zodanig wordt erkent. T.b.v. onderzoek hebben wij €250 gedoneerd.

me csv logo
Lees verder...

Moz-Art.nl bereikt de 5* status bij TrustPilot

1 June 2012

Wij hechten zeer veel waarde aan service en klantgerichtheid, hier besteden we dan ook veel tijd en aandacht aan. Door middel van een onafhankelijke recensie -tool TrustPilot mogen klanten na hun bestelling een mening geven over het geleverde product, levering of over de de service. Op basis van bijna dan 250 recensies hebben wij de gewenste status van 5-sterren bereikt, hiermee zijn we gelijk de best scorende online- winkel in de categorie ‘decoratie’ in Nederland. Wij zijn hier trots op. Lees verder...

Moz-Art.nl steunt de stichting ME/CVS bij RTL4

30 May 2012

Soms wordt door toevalligheid geraakt voor iets waarvan je het bestaan nauwelijks wist. Door mee te werken aan het programma ambassadeur voor 1 dag’ RTL4 waarbij het chronisch vermoeidheid syndroom ME werd belicht, werden wij geconfronteerd met de heftigheid van deze aandoening. Wij hebben besloten deze actie te ondersteunen om voor elke order tot 1 juli €2014 10,- over te maken aan de stichting ME/CVS. Lees verder...

Moz-Art.nl fotomozaïek op TV in het programma ‘ambassadeur voor 1 dag’ RTL4

29 May 2012

Voor het programma ambassadeur voor 1 dag is Moz-Art.nl benaderd een levensgroot fotomozaïek te maken van iemand die lijdt aan het chronisch vermoeidheid syndroom ME. De fotomozaïek is het portret van Arvi, opbebouwd uit patiënten. Arvi is 40 jaar. Ruim 2 jaar geleden is bij hem de ziekte ME-CVS, oftewel het chronisch vermoeidheid syndroom vastgesteld. Hij vecht dagelijks tegen zijn extreme vermoeidheid, de pijn in zijn spieren en gewrichten, tegen hoofdpijn, misselijkheid en geheugenproblemen… soms gaan er dagen voorbij dat hij zijn slaapkamer niet uit kan komen. Voor Arvi en de ruim 60.000 andere patiënten met het chronisch vermoeidheid syndroom vecht Henkjan Smits als Ambassadeur voor erkenning van de ziekte ME-CVS om ME-CVS een gezicht te geven. Bekijk hier de uitzending.


Carlo en Irene life4you fotomozaiek
Lees verder...

Moz-Art.nl introduceert een nieuw concept www.Maaksameneenboek.nl

28 May 2012

Met Maaksameneenboek.nl maak je online, zelf of met anderen, eenvoudig een persoonlijk (kook)boek. Combineer onze schitterende sfeerfoto’s en professionele vormgeving met jouw persoonlijke boodschap, eigen recepten en foto’s en kies naar eigen smaak uit de thema’s Mediterranneé, Hollands of algemeen. Een boek van topkwaliteit binnen vijf dagen in huis. Lees verder...

Afscheidscadeau groep 8

23 May 2012

De eerste creatieve klassenouders zijn al weer aan de slag. In 2011 een enorm succes, een fotomozaïek als afscheidscadeau voor de juf of meester. Al het fotomateriaal verzameld in 8 jaar basisonderwijs of de foto’s van het schooljaar gevat in één bijzondere foto. Doordat je bij Moz-Art.nl online andere ouders en leerlingen kunt uitnodigen om fotomateriaal te in te sturen komt niet alles bij één persoon terecht. Lees verder...

Een bedrijfslogo opgebouwd uit alle medewerkers

13 April 2012

Steeds vaker krijgen wij de vraag om een bedrijfslogo op te bouwen uit foto’s van het bedrijf, soms worden hiervoor alleen de portretfoto’s gebruikt, maar vaker nog van alle bedrijfsfoto’s, zoals bedrijfsuitjes en feesten. Een ideaal cadeau voor een bedrijfsjubileum of als uniek cadeau voor de directie. Waar consumenten nog vaak voor canvas kiezen, is aluminium het meest gekozen materiaal voor bedrijven. Lees verder...

Albert Heijn kiest voor de mozaïeken van Moz-Art.nl als personeelsactie

25 March 2012

Samen met Albert Heijn hebben we een mooie personeelsactie bedacht, voor de ruim 80.000 personeelsleden. Gedurende een aantal maanden kunnen alle leden een fotomozaïek bestellen met een mooie korting.


Carlo en Irene life4you fotomozaiek
Lees verder...

Fotomozaïek op aluminium, een nieuwe trend voor 2012?

10 March 2012

Sinds de introductie van de materialen kunststof en aluminium zien wij een zeer sterke stijging van het aantal fotomozaïeken dat besteld wordt op aluminium. Met name bedrijven kiezen vaker voor aluminium, hierbij zijn duurzaamheid, een beter printresultaat en strakker design de belangrijkste argumenten. Het aluminium dat Moz-Art.nl gebruikt is z.g.n. wit-aluminium, waarbij het wit op de foto niet wordt geprint, dit geeft een bijzonder effect. Lees verder...

Het beste reisbureau van 2011 www.beleefreizen.nl geeft fotomozaïek kado bij boeking.

8 March 2012

Beleefreizen, onderdeel van Disma reizen heeft 3 maal de prijs gewonnen voor beste reisbureau van Nederland. Beleefreizen geeft nu bij iedere geboekte reis een fotomozaïek cadeau zodat hun klanten alle vakantiefoto’s kunnen verwerken in één mooie fotomozaïek Lees verder...

20.000 duizend foto’s, een nieuw record!

8 February 2012

Een absoluut record is gevestigd. Moz-Art.nl heeft een fotomozaïek gemaakt met meer dan 20.000 unieke foto’s. Een fotomozaïek zoals een fotomozaïek bedoeld is, werkelijk prachtig! Op een plaat aluminium plaat van 250x125 afgewerkt met Epoxyhars. Je maakt al een fotomozaïek met een paar honderd foto’s. Lees verder...

Moz-Art.nl in de VIVA

12 January 2012

Nee, niet de any body ;-) …… in nummer 16 jaargang 2012 heeft de VIVA onze fotomozaïeken beschreven als ‘super origineel kado’ en hier zijn wij natuurlijk heel trots op. De reacties na het maken van een fotomozaïek voor de hoofdredacteur van de VIVA waren zo enthousiast dat de VIVA heeft besloten de fotomozaïeken van Moz-Art.nl te promoten.


Fotomozaiek Moz-Art in de VIVA
Lees verder...

Moz-Art.nl steunt de Stichting de droomboom.

6 December 2011

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en omdat we het leuk vinden steunen wij een paar goede doelen per jaar. Dit jaar zijn we benaderd door stichting de Droomboom, Stichting de Droomboom te Blaricum helpt kinderen met autisme spectrum stoornis. Vanwege het 5 jarig bestaan hebben wij een fotomozaïek geleverd van alle kinderen als cadeau voor de directie. Lees verder...

De TROS geeft Jan Smit een grote fotomozaïek op aluminium kado

15 October 2011

De TROS geeft Jan Smit een grote fotomozaïek op aluminium kado. Het portret van Jan Smit opgebouwd uit een groot aantal fans.


Fotomozaiek Tros Jan Smit
Lees verder...

Life4you Carlo en Irene, een heel seizoen samengevat in een fotomozaïek.

8 May 2011

Alle beelden van een seizoen Life4you. De gasten, mooie optredens en natuurlijk Carlo en Irene zelf samengevat in een prachtig beeld. De reacties waren lovend!


Carlo en Irene life4you fotomozaiek
Lees verder...