Fotoboek met alle foto's uit je fotomozaiek

Fotoboek

Alle foto’s uit je fotomozaïek, groot en onbewerkt gebundeld in een fotoboek, zo kun je elke individuele foto optimaal bekijken.

Standaard krijg je van ons een gratis digitaal fotoboek bij elke fotomozaïek die je besteld. Wil je liever een gedrukt exemplaar, dan kun je het fotoboek ook gedrukt bestellen in de topkwaliteit die je van Moz-Art.nl mag verwachten.

Gratis digitaal fotoboek

Alle foto’s uit de fotomozaïek samengevat in een digitaal fotoboek. Deze foto’s zijn helemaal onbewerkt en een stuk groter dan in je fotomozaïek. Als pure service naar onze klanten bieden wij dit digitale fotoboek geheel kosteloos aan, je kunt het boek delen via de gebruikelijke social media kanalen of naar andere personen doorsturen via de mail. Wat je er ook mee doet, het is echt 100% gratis. Het digitale boek blijft minimaal een jaar online beschikbaar.

Fotoboek afgedrukt bestellen

Een afgedrukt fotoboek bij je fotomozaïek meegeleverd maakt de beleving van de fotomozaïek helemaal compleet, dit kan al vanaf €39,- per boek. Mocht je heel veel foto’s hebben, dan kan het zijn dat de basisprijs van het boek iets oploopt. Net zoals we dit doen bij onze fotomozaïeken is de kwaliteit van het fotoboek van absolute topkwaliteit.

Onze fotoboeken zijn gemaakt op A5 formaat, hebben een harde kaft (hardback) en zijn garenloos gebonden. De foto’s zijn HD-geprint op glanzend fotopapier voor een optimale beleving.