Instellingen

Resultaat

Jouw keuze

Canvas

In winkelwagentje
Aantal gebruikte foto's:
Wijzig je keuze

Afmeting van de foto’s

Hoe groot de foto’s moeten worden ingesteld hangt af van de keuze van de hoofdfoto en het formaat van de fotomozaiek, standaard staan de kleine foto’s ingesteld op 0.9cm waarmee ze nog goed zijn te zien. Hoe groter het formaat, hoe groter de kleine foto’s kunnen. Ditzelfde geldt ook voor de hoofdfoto, bij een hoofdfoto met niet al te veel details kunnen de kleine foto’s vaak wat groter dan 0.9cm. Niet zeker wat je moet kiezen, mail of bel ons gerust voor vrijblijvend advies.

Aantal foto’s en stockfoto’s

Als je minder dan 50 foto’s eigen foto’s hebt op je fotomozaiek op te bouwen, dan voegen wij automatisch stockfoto’s aan je fotomozaiek toe. Stockfoto’s zijn een door ons geselecteerd fotobestand van natuurfoto’s. Je fotomozaiek wordt dan opgebouwd uit foto’s van jezelf en de stockfoto’s voor een beter resultaat. Mocht je toch alleen je eigen foto’s willen gebruiken, dan kun je deze optie uitzetten.

Zwart / wit

Met de optie zwart/wit zal automatisch de hoofdfoto worden omgezet van kleur naar een zwart/wit afbeelding. Deze zwart/wit foto zal worden opgebouwd met de originele ‘kleine’ foto’s. Als je kleuren foto’s hebt geupload, dan krijg je een zwart/wit beeld met kleuren foto’s, dit geeft een heel leuk resultaat. Zijn de kleine foto’s ook zwart/wit, dan wordt uiteraard het gehele resultaat zwart/wit.

Nabewerking

De nabewerking is de mate van kleurondersteuning die je fotomozaiek nodig heeft. Bij de standaard instelling ‘automatisch’ rekent het systeem zelf uit wat de optimale instelling voor jouw fotomozaiek is. Wij adviseren je dan ook deze instelling te gebruiken.

Kwaliteitsgaranties

Elke bestelde fotomozaiek wordt beoordeeld op kwaliteit en waar mogelijk geoptimaliseerd Wij nemen niets in productie waar we zelf niet achter staan. Bij twijfel nemen wij altijd contact met je op voordat wij gaan produceren. Persoonlijk contact, mail ons bij vragen of opmerkingen, we helpen je graag.

Voorbeeldboek

fotoboek fotomozaiek

Gratis digitaal fotoboek van de foto's uit je fotomozaiek.

Bekijk een voorbeeld boek