Kleine foto's uploaden

Selecteer bestand(en):
Voeg bestanden toe aan de wachtrij en druk op 'Start Upload'.
Bestandsnaam
Status
Grootte
 
  • 0%
     

Hoeveelheid foto’s

Een simpele vraag, maar een moeilijk antwoord. In algemene zin geldt, hoe meer foto’s je gebruikt in de mozaïek hoe beter dit is. Wij adviseren minimaal 200 unieke foto’s te gebruiken, maar nogmaals, meer foto’s is altijd beter en vooral leuker.

Geschikte bestandsformaten

Voor zowel de hoofdfoto als de kleine foto’s geldt dat je alleen jpg of png bestanden kunt gebruiken.

Kleur of Zwart/wit

Voor een fotomozaiek kun je kleuren of zwart/wit foto’s uploaden. Wij adviseren kleurenfoto’s omdat het contrast en de zichtbaarheid van de details vaak beter is.

Inscannen oude foto’s

In plaats van het inscannen van foto’s uit bijvoorbeeld een fotoboek adviseren wij een foto van een foto te maken met bijvoorbeeld een mobiele telefoon. De resolutie van een foto van een foto is meer dan goed genoeg voor een fotomozaiek.

Alle foto’s worden gebruikt

Bij Moz-Art.nl worden alle foto’s die je aanlevert ook daadwerkelijke gebruikt in de mozaïek. Als we de foto’s moeten verdubbelen omdat er niet genoeg unieke foto’s zijn, dan gebruiken we elke foto even vaak.

Bewaren foto’s en privacy

Je foto’s worden op onze goed beveiligde servers ongeveer een jaar bewaard en daarna automatisch van de server verwijderd. Je foto’s worden onder geen beding voor andere doeleinde gebruikt dan alleen je eigen fotomozaiek.