Kleine foto's uploaden

De fotomozaïek zal worden opgebouwd uit de foto’s die hier upload op de site.
Je kunt ook andere personen uitnodigen om samen met jou foto’s te uploaden in jouw project.


Deze internet browser kan helaas niet gebruikt worden met moz-art.
Download een van de onderstande browsers om met moz-art te werken.
Google Chrome
Firefox

Hoeveelheid foto’s

Een simpele vraag, maar een moeilijk antwoord. In algemene zin geldt, hoe meer foto’s je gebruikt in de mozaïek hoe beter dit is. Wij adviseren minimaal 200 unieke foto’s te gebruiken, maar nogmaals, meer foto’s is altijd beter en vooral leuker.

Geschikte bestandsformaten

Voor zowel de hoofdfoto als de kleine foto’s geldt dat je alleen jpg of png bestanden kunt gebruiken.

Kleur of Zwart/wit

Voor een fotomozaïek kun je kleuren of zwart/wit foto’s uploaden. Wij adviseren kleurenfoto’s omdat het contrast en de zichtbaarheid van de details vaak beter is.

Inscannen oude foto’s

In plaats van het inscannen van foto’s uit bijvoorbeeld een fotoboek adviseren wij een foto van een foto te maken met bijvoorbeeld een mobiele telefoon. De resolutie van een foto van een foto is meer dan goed genoeg voor een fotomozaïek.

Alle foto’s worden gebruikt

Bij Moz-Art.nl worden alle foto’s die je aanlevert ook daadwerkelijke gebruikt in de mozaïek. Als we de foto’s moeten verdubbelen omdat er niet genoeg unieke foto’s zijn, dan gebruiken we elke foto even vaak.

Bewaren foto’s en privacy

Je foto’s worden op onze goed beveiligde servers ongeveer een jaar bewaard en daarna automatisch van de server verwijderd. Je foto’s worden onder geen beding voor andere doeleinde gebruikt dan alleen je eigen fotomozaïek.