Contourcollage

Contourcollage's,
de nieuwe trend in fotocollage's.
Vormen en letters gevuld
met je eigen foto's. START NU ▶︎

Contourcollage, een fotocollage in vorm.

Een wereldkaart met al je reisfoto’s, een voetballer gevuld met de voetbalfoto’s van je kind, een olifant met al je reisfoto’s, of de naam van je kind met babyfoto’s, een contourcollage is het meest unieke fotoproduct van 2017.

Daan
Daan

Wat is het en hoe werkt het precies?

Een contourcollage is zoals de naam al zegt een fotocollage van je eigen foto’s alleen dan verwerkt in een vorm of in letters. Je kunt er voor kiezen deze vorm uit te snijden of te laten afdrukken met een witte achtergrond, hierbij kun je kiezen uit verschillende materialen. Het kiezen van de vorm en het uploaden van de foto’s is heel eenvoudig, je ziet gelijk het resultaat.

Onze OrangeLeeuwinnen

Uitgesneden vormen en letters of tegen een witte achtergrond

Of je nu kiest om je vorm of letters te laten uitsnijden of dat je ze laat maken op een witte achtergrond, beide geeft een super leuk resultaat. Het ophangsysteem, ophangplaat(jes) of dubbelzijdig tape is afhankelijk van het formaat, de vorm en of je kiest voor een witte achtergrond. Wij voorzien jouw contourcollage standaard van het best passende ophangsysteem.

Daan

Uitgesneden

Daan

Met witte achtergrond

Eigen ontwerp contourcollage

Naast de standaard vormen en letters is het in veel gevallen ook mogelijke om een contourcollage te maken van je eigen vorm, logo of letters. Afhankelijk van de complexiteit kan dit worden uitgesneden of worden gemaakt met een witte achtergrond. Je kunt ons je eigen vorm of logo mailen, we bespreken dan gezamenlijk de mogelijkheden. Geweldig als bijvoorbeeld een bedrijfslogo gevuld met medewerkers of naam van de school met alle leerlingen.

Eigen ontwerp

Impressie van logo’s

Wat technische achtergrond bij het maken van een contourcollage

Het maken van een contourcollage is echt heel eenvoudig, je kiest je vorm en je upload via onze site de foto’s die je er in wilt hebben. Het systeem doet de rest, je ziet gelijk het resultaat.

Het aantal foto’s dat in een contourcollage passen is afhankelijk van het formaat en de afmeting van de foto’s. Wij hebben standaard maar één optie voor het formaat van de kleine foto’s en dat is heel eenvoudig, namelijk ‘zo groot mogelijk’.

Alle foto’s die je via de site upload, die worden gebruikt en alle foto’s komen minimaal één keer als ‘heel’ vakje in de vorm terug, daar houdt onze software rekening mee. Mocht je twijfel hebben over het aantal foto’s, bel of mail ons gerust.

De foto’s in de contourcollage zijn onbewerkt en kunnen daardoor haarscherp worden geprint. Meer informatie over onze printkwaliteit vind je hier.

Een kleine greep uit de vele mogelijkheden

Zit jouw vorm, logo, letter of cijfer er niet tussen, aarzel niet contact met ons op te nemen, want grote kans dat wij hebben of vinden wat jij zoekt.

Mogelijkheden

Veel verkocht, contourcollage wereldkaart

De wereld opgebouwd uit je eigen foto's. Ga nu zelf aan de slag.

Wereldkaart